Basilikaglass

Det här blev gott på samma vis som mörk choklad är gott. Man blir mätt på smaken ganska fort, så det går inte åt så mycket för att bli nöjd fastän det var gott. Härlig färg som är svår att få bra på bild i halvskumt inomhusljus och intensiv basilikasmak!


Basilikaglass
2 dl havrevispgrädde
1 dl iMat
1 dl havremjölk
en svårdefinierad mängd basilika, lite mindre än en ”kruka” kanske
3/4 dl socker

Mixa, låt stå en liten stund så sockret säkert har löst sig och kör sedan i glassmaskin.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s